Financiering in MKB geen
appeltje-eitje

Financiering was vroeger een relatief eenvoudige aangelegenheid. Voor scherpe condities zocht u een specialist of ging rechtstreeks met uw accountmanager aan de slag. Zeker in het MKB is Financiering verkrijgen tegenwoordig een lastige klus.

Bepaal vooraf de meest
geëigende vorm

Als ervaren specialist op dit vlak helpt VESTDIJK u de mogelijkheden vooraf goed in beeld te krijgen. Dit bespaart u een lange zoektocht naar de geëigende financieringsvorm of combinatie van financiers. Private financiering en crowdfunding ontbreken daarin niet.

Uitgebreid netwerk
van financiers

Een uitgebreid netwerk van financiers helpt in het maken van de juiste keuze en afwegingen. Vele miljoenen Euro´s aan financiering zijn begeleid voor MKB bedrijven. In korte tijd beoordelen we de mogelijkheden van uw specifieke casus en adviseren we in de aanpak.

Resultaat dat er toe doet

In het overname veld mislukt 85 % van de overdrachten. Bij VESTDIJK zijn de uitgangspunten realistisch en laten we zaken die te mooi zijn om waar te zijn graag aan de collegae.

Persoonlijke commitment

Bij VESTDIJK geen junior adviseur die aan de slag gaat met uw senior vraagstukken. Hooguit treft u een junior uurtarief en academische titels met een praktische aanpak.

Ruime ervaring en netwerk

20+ jaar ervaring als (statutair) bestuurder, interim manager en ondernemer. Professioneel netwerk om op diverse terreinen te schakelen. Bekijk bijvoorbeeld de BusinessITScan