Deskundige hulp
dringend gewenst!

Wanneer het dreigt mis te gaan bij een onderneming en de continuïteit komt in gevaar, is deskundige hulp dringend gewenst. VESTDIJK kan hierbij onafhankelijk, pragmatisch en oplossingsgericht de overlevingsmogelijkheden beoordelen en met stakeholders tot een reddingsplan komen.

Begrijpend,
maar ook Ingrijpend

Een ervaren adviseur heeft begrip voor hoe ondernemers zich voelen onder dergelijke omstandigheden en weet ook hoe hiermee om te gaan, maar laat daarbij niet na om ingrijpend op te treden! Wederzijds vertrouwen vormt daarbij de basis voor de aanpak.

Hoe laat is het?
Trek tijdig aan de bel!

Bij tijdige raadpleging is gebleken dat in veruit de meeste gevallen een levensvatbare en structurele oplossing voor de onderneming te realiseren is. Wacht daarom niet tot financiers u hiertoe dwingen en trek tijdig aan de bel, het is al veel later dan u denkt!

Resultaat dat er toe doet

In het overname veld mislukt 85 % van de overdrachten. Bij VESTDIJK zijn de uitgangspunten realistisch en laten we zaken die te mooi zijn om waar te zijn graag aan de collegae.

Persoonlijke commitment

Bij VESTDIJK geen junior adviseur die aan de slag gaat met uw senior vraagstukken. Hooguit treft u een junior uurtarief en academische titels met een praktische aanpak.

Ruime ervaring en netwerk

20+ jaar ervaring als (statutair) bestuurder, interim manager en ondernemer. Professioneel netwerk om op diverse terreinen te schakelen. Bekijk bijvoorbeeld de BusinessITScan