Bedrijfsoverdracht is een
specialistisch proces

Bedrijfsovername in welke vorm dan ook, binnen of buiten de familie is een complex proces. Om die reden is het percentage overdrachten en fusies dat mislukt ook zo groot. Het advies is dan ook om reeds in de oriënterende fase een ervaren specialist in de arm te nemen.

Zoek een ervaren
Overname adviseur

Neemt u vrijblijvend contact op voor een afspraak om u te laten oriënteren. Als ervaren Overname adviseur is uw overdracht bij VESTDIJK in goede handen en heeft u in een vroeg stadium zicht op de onderwerpen die u tegen gaat komen.

Verdere
informatie

Door VESTDIJK zijn de afgelopen 10 jaar diverse bedrijfsoverdrachten in diverse branches begeleid, zowel aan de verkoop als aan de aankoopzijde. Informeer naar de branches waarin wij actief zijn (geweest) en de actuele portefeuille aan bedrijven in aan/verkoop.

Resultaat dat er toe doet

In het overname veld mislukt 85 % van de overdrachten. Bij VESTDIJK zijn de uitgangspunten realistisch en laten we zaken die te mooi zijn om waar te zijn graag aan de collegae.

Persoonlijke commitment

Bij VESTDIJK geen junior adviseur die aan de slag gaat met uw senior vraagstukken. Hooguit treft u een junior uurtarief en academische titels met een praktische aanpak.

Ruime ervaring en netwerk

20+ jaar ervaring als (statutair) bestuurder, interim manager en ondernemer. Professioneel netwerk om op diverse terreinen te schakelen. Bekijk bijvoorbeeld de BusinessITScan