Gun uw bedrijf een
(parttime) CFO

Binnen MKB(+) is invulling strategisch financiële functie onderscheidend! Waarom in aanvang dan niet parttime invullen? Wel de lusten maar niet de lasten. Bij verdere groei naadloos op te schakelen. Uw bedrijf is na verloop van tijd ´In Controle´.

Invulling parttime CFO
in managementteam

Naast bestaand algemeen/commercieel en operationeel management ook professionele invulling van de financiële functie. Veelal past daarbij ook verantwoordelijkheid voor IT en HRM. VESTDIJK is partner van IT´s Teamwork. Kijk hiertoe ook eens naar de BusinessITScan .

Vrijblijvende
oriëntatie

Denkt u na over uitbreiding van het managementteam van uw bedrijf met een (parttime) CFO? Een vrijblijvende afspraak omtrent invulling en mogelijkheden is snel gemaakt.

Resultaat dat er toe doet

In het overname veld mislukt 85 % van de overdrachten. Bij VESTDIJK zijn de uitgangspunten realistisch en laten we zaken die te mooi zijn om waar te zijn graag aan de collegae.

Persoonlijke commitment

Bij VESTDIJK geen junior adviseur die aan de slag gaat met uw senior vraagstukken. Hooguit treft u een junior uurtarief en academische titels met een praktische aanpak.

Ruime ervaring en netwerk

20+ jaar ervaring als (statutair) bestuurder, interim manager en ondernemer. Professioneel netwerk om op diverse terreinen te schakelen. Bekijk bijvoorbeeld de BusinessITScan