Zijn alle richtingen goed?

Om als onderneming een bepaald doel te bereiken zijn er vele richtingen te verkiezen. Zonder een doel zijn zelfs alle richtingen goed. De kans dat u ergens verdwaald is natuurlijk levensgroot.

Zet uw doelen scherp

Het is verstandig om met regelmaat de gekozen richting en gemaakte keuzes eens met een ervaren strategisch adviseur te bespreken of daar over te sparren. Neem hiertoe gerust contact op om naar behoefte een passende weg te vinden.

Verdwaald en dan?

Bent u verdwaald en heeft u hulp nodig om weer het juiste pad te vinden dan kunnen we hierop snel inspringen. Er is in dat geval niet veel tijd te verliezen om niet in recovery of herstructurering terecht te komen.

Resultaat dat er toe doet

In het overname veld mislukt 85 % van de overdrachten. Bij VESTDIJK zijn de uitgangspunten realistisch en laten we zaken die te mooi zijn om waar te zijn graag aan de collegae.

Persoonlijke commitment

Bij VESTDIJK geen junior adviseur die aan de slag gaat met uw senior vraagstukken. Hooguit treft u een junior uurtarief en academische titels met een praktische aanpak.

Ruime ervaring en netwerk

20+ jaar ervaring als (statutair) bestuurder, interim manager en ondernemer. Professioneel netwerk om op diverse terreinen te schakelen. Bekijk bijvoorbeeld de BusinessITScan