Partnerships

Hermans & Partners

Vestdijk heeft een samenwerking met Hermans & Partners Accountants en Adviseurs. Vestdijk houdt kantoor in het pand van H&P in Gorinchem en hierdoor is het gemakkelijk om van elkaars expertises gebruik te maken en zo tot een uitgebreide dienstverlening te komen.

Business IT scan

Op het vlak van IT consultancy en het onderkennen van mogelijkheden en risico’s van de ICT in de bedrijfsvoering is er een samenwerking met It’s Teamwork. In voorkomende gevallen is er gelegenheid om de BUSINESS IT SCAN in te zetten om hiermee snel een integraal en onafhankelijk beeld van de ICT voorzieningen te verkrijgen. Door de link naar de BUSINESS IT SCAN te gebruiken kunt u vrijblijvend kennis maken met de scan. Met name bij bedrijfsoverdracht zeer interessant om snel een beeld te hebben van de IT-infrastructuur.

Lees hier de zienswijze van It’s Teamwork op de samenwerking


Daarnaast is er met tal van zakelijke dienstverleners een regelmatig contact en samenwerking. Met diverse professionals als advocaten, notarissen, makelaars, accountants en fiscalisten is er gedurende de afgelopen jaren een intensieve samenwerking ontstaan.

VESTDIJK is ook lid van de IKG Ondernemersvereniging. Een gezellig netwerk van ondernemers in en rondom Gorinchem.